Zveme vás do Norimberku

FensterHead

21. března se otevírá brána Fensterbau Frontale 2018 v Norimberku. Největší veletrh v Evropě je příležitostí seznámit se s nejnovějšími řešeními pro výrobu oken a dveří. Naše společnost tam bude také. "Těšíme se na setkání a diskuse s hosty z mnoha zemí světa" – přítomný bude šéf prodeje Aug. Winkhaus Timm Scheible, který Vás zve na návštěvu našeho stánku (hala 4, č. 4-243).
Mezi novinkami v oblasti okenních technologií bude představen nový závěs pro těžká křídla o hmotnosti až 150 kg v systému activPilot Concept. Důležité je, že taková vysoká únosnost byla dosažena bez zvýšení počtu komponentů a zachování stávajícího uspořádání otvorů pro upevnění závěsů. Díky tomu při použití nového řešení zabraňujeme potřebě měnit nástroje pro výrobu oken.

Zajímavou novinkou je systém výkyvu a náklonu hliníkových oken aluPilot. Jednou z jeho největších výhod je krátká doba montáže - dokonce až 10 minut ve srovnání se standardním řešením hliníku. Tento efekt se skládá z malého počtu prvků a snadné montážní techniky na tzv "Click". Konstruktéři firmy Winkhaus dokázali eliminovat pracovní náročné operace, jako je vrtání okraje křídla a měření a řezání montážních pásů, protože jsou dodávány v několika pevných velikostech.

aluPilot je k dispozici ve verzích s povrchovými a skrytými závěsy. Obě verze jsou přizpůsobeny pro velká a těžká okna s drážkou Euronut. Na základě tohoto systému instalace můžete vytvořit okna ve třídě zabezpečení až po RC3. Kování je k dispozici v nabídce výrobců hliníkových systémů.

Velký prostor bude také věnován konceptu modernizace již instalovaných a použitých oken ve vyšším standardním vybavení. Winkhaus vyvinul zjednodušený způsob výběru prvků pro různé okenní profily včetně starší generace, prezentační kufřík se vzory různých rámových prvků a speciální aplikace WH Profiler sloužící pro výběr těchto prvků. S pomocí těchto nástrojů mohou servisní a montážní společnosti snadno vybrat potřebné prvky a přeměnit okno na vyšší úroveň odolnosti proti vloupání.

Také jsme připravili řadu řešení v oblasti vícebodových zámků, řízení přístupu a technologie Smart Home. Budou představeny mimo jiné zámky pro externí dveře, jako je AutoLock AV3M4 nebo panikLock AP4, které kombinují komfort a vyšší bezpečnost. Kromě elektronických zámkových vložek a klíče BlueCompact, o které je stále větší zájem, se objeví komponenty pro řízení a sledování stavu oken v inteligentních domácích systémech.

Jako obvykle na Vás bude na stánku čekat tým složený ze zaměstnanců společnosti Winkhaus Polska. Srdečně Vás zveme!

Przemyslowa 1

64-130 Rydzyna