Winkhaus

Mekanizëm mbyllje dyersh

dict_mehr_erfahren

Siguri me koncept

Sigurie tek Winkhaus nuk është vetëm një ndjesi e mirë por një koncept i plotë i cili bazohet në mekanizmat tonë novatorë të mbylljes së sigurt të dyerve. Me këto zgjidhje të mirë-menduara ne orientohemi tek zhvillimet më të reja të teknologjisë së sigurisë dhe i kombinojmë ato me komoditet të këndshëm për përdoruesin. Falë kësaj qasje gjithëpërfshirëse teknologjia Winkhaus i bën edhe më të sigurta shumë dyer në të gjithë botën.

Për këtë gjë Winkhaus e vendos theksin në zgjidhje mekanike dhe motorike. Të dyja teknologjitë ofrojnë mbrojtje të sigurt për shkak të pikave të shumëfishta të mbylljes dhe përveç të tjerave edhe më shumë kënaqësi në përdorimin e derës së shtëpisë.

Figura

Mësoni më shumë

Faqja jonë ndërkombëtare mban për ju të gatshme më shumë informacione të detajuara mbi të gjitha produktet aktuale të Winkhaus. Zbuloni tani edhe më shumë avantazhe interesante të asortimentit tonë novator në:

Partneri juaj i kontaktit për pyetje në sektorin e mekanizmave të mbylljes së dyerve
Agron-Fetahaj_194x94

Agron Fetahaj

T. +43 (0) 6246 / 722 26 -112

F. +43 (0) 6246 / 722 26 -144

Mësoni më shumë:

Faqja jonë ndërkombëtare mban për ju të gatshme një shumëllojshmëri informacionesh. Zbuloni tani edhe më shumë avantazhe interesante të asortimentit tonë novator në:

winkhaus.com