Winkhaus

Ndërmarrjet

dict_mehr_erfahren

Winkhaus - Always precise

Vlerësuar kudo – rrënjosur në të gjithë rajonin: Winkhaus është që prej themelimit të saj në vitin 1854 një ndërmarrje e drejtuar nga një familje me forcë të jashtëzakonshme inovative.

Sa herë që bëhet fjalë për të përmbushur kërkesat e larta të ndërtuesve të dritareve, të arkitektëve, ndërtuesve dhe përdoruesve, produktet Winkhaus janë zgjedhja e parë. Por Winkhaus shkon edhe më tej dhe nuk ofron vetëm një asortiment të shumanshëm produktesh por edhe zgjidhje gjithëpërfshirëse sistemesh dhe shërbime të dobishme servisi.

Figura

Cilësi që bind:

  • Teknologji dritaresh e lartë dhe novatore
  • Impiante mbyllje nga shtëpitë deri në ndërtesat e mëdha
  • Sisteme inteligjente organizimi aksesi për më shumë fleksibilitet dhe siguri
  • Sisteme mbyllje dyersh sigurie me standardet më të reja të sigurisë
Produktet tona

Informacione të detajuara mbi produktet tona

Mësoni më shumë:

Faqja jonë ndërkombëtare mban për ju të gatshme një shumëllojshmëri informacionesh. Zbuloni tani edhe më shumë avantazhe interesante të asortimentit tonë novator në:

winkhaus.com