Winkhaus

Teknologji dritaresh

dict_mehr_erfahren

Dritaret po marrin sistem

Dritaret nuk janë thjeshtë fletë xhami të cilat lejojnë dritën të futet brenda por një element i rëndësishëm arkitektonik i ndërtesës. Winkhaus e një këtë rëndësi dhe prandaj zhvillon sisteme inteligjente dhe me performancë të lartë me cilësi të lartë materiali dhe përpunimi, të cilat – në mënyrë të padukshme për syrin – integrohen në dritare.

Nëpërmjet teknologjisë jetëgjatë në kombinim me sipërfaqe të qëndrueshme si estetika ashtu e dritareve ashtu edhe siguria e funksionimit ruhen për një kohë të gjatë. Mekanizmat e mbylljes përcaktojnë në pjesën më të madhe cilësinë e dritares: Këtë gjë dinë ta vlerësojnë prodhuesit e dritareve, arkitektët, ndërtuesit dhe përdoruesit në të gjithë botën.

Figura

Mësoni më shumë:

Faqja jonë ndërkombëtare mban për ju të gatshme më shumë informacione të detajuara mbi të gjitha produktet aktuale të Winkhaus. Zbuloni tani edhe më shumë avantazhe interesante të asortimentit tonë novator në:

Partneri juaj i kontaktit për pyetje në sektorin e teknologjisë së dritareve
Agron-Fetahaj_194x94

Agron Fetahaj

T. +43 (0) 6246 / 722 26 -112

F. +43 (0) 6246 / 722 26 -144

Mësoni më shumë:

Faqja jonë ndërkombëtare mban për ju të gatshme një shumëllojshmëri informacionesh. Zbuloni tani edhe më shumë avantazhe interesante të asortimentit tonë novator në:

winkhaus.com