Razmišljanje unapred za najbolji rezultat

U toku naše duge istorije preduzeća razvili smo mnoge inovacije koje su predstavljale prekretnicu iz oblasti tehnike prozora i vrata. Naš trenutni razvoj podrazumeva:
activPilot Comfort PADM

Postavljanjem u paralelni položaj obezbeđuje se prirodno provetravanje

Kada se prozor izvuče u paralelni položaj u odnosu na ram ,dobija sa ventilacioni otvor u širini od 6 cm celim obimom prozora. Ova revoulicionarna inovacija omogućava dobijanje idealne klime u prostorijama laganim, kontinuiranim provetravanjem i istovremeno obezbeđuje zaštitu od provalnika kao i zatvoren prozor. Vaš dom je siguran kod prozora postavljenim u paralelnom položaju, pa čak i od buke i pljuska. Tako obezbeđuje i zaštitu od stvaranje plesni zahvaljujući cirkualaciji vazduha.
mehaničke brave za vrata

autoLock AV3 vam pruža sigurnost

Automatski sistem za zabravljivanje u više tačaka autoLock AV3 je razvijen od strane Winkhausa kako bi se zgrada ili kuća bez ikakvih kompromisa zaštitila već na ulaznim vratima. Ovaj sistem zabravljivanja u više tačaka poseduje magnetni okidač sa strane rama i kao opciju funkciju za dnevni režim rada uz rukovanje sa jednom rukom za još veće olakšanje korisnicima. Masivni samoblokirajući zaokretni kljunovi u kombinaciji sa dva zaptivna elementa obezbeđuju apsolutnu sigurnost i visok stepen zaptivanja zgrade ili kuće.
$name

blueSmart rešenje za inteligetno zaključavanje

Kao inteligentan sistem organizacije pristupa ukombinovan sa blueSmart programibilnim ključem u modernom dizajnu sa centralnim sistemom upravljanja pristupom. Pri tome blueSmart prenosi sve podatke putem virtuelne mreže i komunicira čak i brzim, viralnim prenosom komandi. To znači: Sistemske važne komande se obavljaju brzo i efikasno. Na taj način u velikim preduzećima ili instituacijama umnogome je olakšano da kopleksna izgradnja sistema reaguje fleksibilno na sve izazove.

Naši proizvodi

Detaljne informacije u vezi naših proizvoda

Saznajte više:

Naša internet strana Vam pruža mnoštvo detaljnih informacija. Otkrijte još više interesantnih prednosti našeg inovativnog asortimana:

winkhaus.com